Valikko Sulje

J.H&F KOKOTAULUKKO

Miesten ja naisten kauluspaitojen kokotaulukko - Cellstar vaatekauppa yrityksille

NÄIN OTAT OMAT MITTASI

KAULA

Mittaa kaulanympärys kauluksen korkeudelta. Oikea kohta on heti aataminomenan alapuolella. Seiso rentona. Älä työnnä kaulaasi eteenpäin tai laske leukaasi alas. Mittanauhan tulisi painua kevyesti kaulaa vasten, ei puristaa sitä. Pane yksi sormi nauhan alle, jotta kaulukseen jää sopivasti tilaa.

HIHAN PITUUS

Aloita mittaaminen selkärangan yläosasta niskan keskeltä. Vedä mittanauha hartian yli ja anna sen riippua ja anna sen riippua pitkin käsivartta. Ota mitta kämmenen keskeltä sen paksuimmasta kohdasta. Jos sinulla ei le ketään apunasi, ota mitta pitkähihaisesta paidasta, joka on juuri oikean pituinen.

RINTA

Mittaa rinnanympäryksesi rintakehän leveimmästä kohdasta. Mittanauhan tulee kukea lapaluiden kohdalta ja kainalokuoppien alta. Anna käsivartesi riippua vapaasti rennossa, luonnollisessa asennossa. Älä pullista rintaasi tai taivuta selkääsi kaarelle tai ota mitään muuta hankalaa asentoa, jossa on vaikea olla.

VYÖTÄRÖ

Mittaa ympärysmittasi vatsan leveimmästä kohdasta. Oikea kohta on yleensä navan kohdalla. Mittanauhan tulisi painautua kevyesti vatsaa vasten, ei puristaa sitä. Anna käsivarsiesi riippua vapaasti ja seiso rennossa, luonnollisessa asennossa. Älä pullista vatsaasi tai vedä sitä sisään.

WhatsApp Kuinka voimme auttaa?