Valikko Sulje

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Toni Huhtala
+358 45 1100 733
Karo Järvenpää
+358 40 8275 166
 

Cellstar Oy myyntinäyttely

Helsinki Fashion House
Mikkolantie 1 A, 00640 Oulunkylä, Helsinki
+358 44 9740 694
 

Yritysmyynti

myynti@cellstar.fi
 

Asiakaspalvelu

info@cellstar.fi
 
Y-tunnus: 2546637-6

Cellstar Oy on suomalainen,  jälleenmyyntiketjuista riippumaton, businesspukeutumisen ammattilainen.

Cellstar toimii kaikenkokoisten yritysten ja yhdistysten vaatekauppana. WEAR-palvelukonseptimme yhdistää perinteisen vaatekaupan ja nykyaikaisen verkkokaupan. Liiketoimintamallimme mukaisesti emme myy tuotteita tai palvelua yksityishenkilöille.

Lupaamme tarjota joustavaa, henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Palvelumme mahdollistaa saumaton yhteistyö businesspukeutumisen huippu-brändien kanssa. Palvelumme on ilmainen ja tekstiilit oikean hintaisia!

Huolellisesti rakennettu tekstiilivalikoima on osa palveluamme, jonka yhtenä tavoitteena on auttaa Teidän henkilöstöä  pukeutumaan paremmin kuin kilpailijanne!
 
Valitse Sinulle mieluisin tapa olla yhteydessä, me palvelemme kaikissa kanavissa.
 
Autamme tuotteiden valinnassa ja kerromme lisää meistä ja palveluista puhelimitse, sähköpostitse sekä yhteydenottolomakkeella.
 
Meidät tavoittaa nopeasti myös WhatsApissa ja mallikappaleiden tilauksen teet kätevästi Tarjouspyyntö-lomakkeella tai sähköpostitse. 
 
 
 

Toimitus

WEAR-palvelukonseptia täydentää nopeat ja täsmälliset toimitukset. 

Ilman merkkausta tekstiilien toimitusaika on n. 3 arkipäivää (kauluspaidat, takit, housut, laukut ja  oheistuotteet). Brodeeraus ja tekstiilipainatuksissa toimitusaika on n. 2-3 viikkoa vedoksen hyväksymisestä. Kiirelliset toimitukset sovitaan erikseen. Toimitamme kaikki tuotteet vapaasti perille.

Toimitamme maksuttomat sovitusmallit sinulle henkilökohtaisesti pääkaupunkiseudulla ja sinulle sopivaan aikaan. Haemme myös mallikappaleet pois, helppoa eikö? 

Pääkaupunkiseudun ulkopuoliset toimitukset sovitaan erikseen, ota yhteyttä! 

WhatsApp Kuinka voimme auttaa?